Alle blogs over

Leopard Londolozi

Luipaarden van Londolozi


Het eind van het droge seizoen is een van de beste tijden om veel wild waar te nemen. De bush is op z'n droogst, met prachtig geel gekleurde graslanden die goud kleuren in de zon. De perfecte omstandigheden voor fotografen. Fotograaf James Crookes trekt regelmatig in deze tijd van het jaar naar het Zuid-Afrikaans laagveld en wordt nooit teleurgesteld.
 
Deze tijd van het jaar is ook de beste tijd om de luipaarden in Londolozi Private Game Reserve in Zuid-Afrika waar te nemen. Geniet mee van de mooie beelden!
Senegal - op ontdekking in Afrika

Senegal – op ontdekking in Afrika


Op uitnodiging van Untamed Travelling heb ik met directeur Jozef Verbruggen een 8 daagse rondreis door Senegal gemaakt. Een avontuur om nooit te vergeten!

Het begon in Brussel, vanwaar je binnen 5 uur met een lijnvlucht naar Dakar vliegt. De hectiek is meteen merkbaar, je zit in andere sferen. Onze reis bracht ons langs lodges en boutique hotels in Dakar, St Louis, Gorée Island, Kaolack en in het zuiden Toubacouta aan de Sine Saloum Delta. Senegal is overwegend Franstalig, Franse cultuur, vriendelijke mensen, aangename temperatuur in december en veel te zien. Met gids en chauffeur hebben we het land doorkruist. Met de eerste overnachting in het Rysara hotel hadden we een mooi vertrekpunt voor ons bezoek aan Radisson Blu en vele andere mooie verblijfslocaties in en rondom de stad. Hier geniet je van geschiedenis vermengd met heden. Reizen in luxe zonder dat je het hedendaagse mist. Wandelen door de straten van Dakar en vervolgens lunchen bij Cafe Roma brengt je constant in andere sferen.