Alle blogs over

Madagascar

Madagascar, het vergeten continent!


Jozef Verbruggen: 'Aangekomen in Tana bekruipt gelijk het idee, dit immense eiland wil ik verkennen. Ik heb de R7 route gevolgd. Met een voor de hand liggende reden. Madagascar, 590.000 km2 is te immens om in één keer te bezoeken. Sommige streken hebben nauwelijks wegen of hebben zeer slechte wegen. De R7 geeft een goede indruk aan landschappen/mensen en dieren/vogels. Het is als het ware de gemiddelde deler van de vele streken die men kan bezoeken. Maak vooral tijd vrij om de R7 te verlaten en weg te gaan van de gebaande paden. Dan beleeft u een nog authentiek Madagascar, waar de tijd heeft stil gestaan.'

 

Safari Top 9 Afrika

Safari Top 9 Afrika


Het woord safari roept verschillende beelden op, van uitgestrekte vlakten en enorme kuddes dieren tot Afrika's grote katten die prooien verscheuren. Echter, 'safari' is een algemene term voor veel meer dan dat. Hieronder ziet u een opsomming van de top 9 van verschillende safari-varianten, elk uniek en onderscheidend.

Ecuador hoofdstad Quito

Quito beste reisbestemming?


Quito in Ecuador is door de World Travel Awards genomineerd voor de titel: beste toeristische bestemming in Zuid-Amerika 2013. De gerenommeerde prijs wordt al 20 jaar uitgereikt en is de Oscar voor toeristische bestemmingen. De winnaars worden gekozen door reisprofessionals en toeristen. Voor Quito betekent de nominatie een belangrijke vorm van erkenning.