Alle blogs over

Mozambique blog Corno van den Berg

Magisch Mozambique


Stranden in Mozambique? Ja, ze hebben een kustlijn, maar bij Afrikaanse stranden denk je eerder aan Gambia, Zanzibar, Kenia of de Seychellen. Of de kusten van Marokko, Tunesië en Egypte natuurlijk. Mozambique zal bij weinig mensen in gedachten schieten.

BLOG TOP 5 LATIJNS AMERIKA FRIDA KALO MUSEUM

Culturele Top 5 van Latijns-Amerika

Met zo'n rijke geschiedenis barst Latijns-Amerika uit haar voegen van de culturele attracties. Hier zijn onze vijf favoriete musea, slechts een aantal van de vele culturele rijkdommen van de regio.

welcome to mombo testimonial

“Welcome to Mombo…”


Ryan Green (gids en fotograaf): "Will en Zita Gibson kwamen terug naar Mombo Island, Botswana, om met eigen ogen te zien of dat wat ze er allemaal over gehoord hadden ook werkelijk waar is….

National Parks Panama

‘Must see’ parken Panama


Panama
, de landtong die de continenten Midden- en Zuid- Amerika verbindt, is een nog nauwelijks ontdekt natuurparadijs. Dankzij de geografische ligging heeft het de op één na grootste biodiversiteit van heel Amerika. Panama heeft negen (!) nationale parken en drie aangewezen UNESCO werelderfgoed regio’s: La Amistad, Coiba en Darién. Drie ‘Must see’ nationale parken voor de nieuwsgierige reiziger.