Afrika

Time + Tides
  • Afrika

Afrika

Afrika

Reizen door Afrika

Geniet van safari's en adembenemend mooie landschappen, maar ook van steden, cultuur en wijn. Untamed Travelling laat u graag zien dat Afrika naast de goed bereisbare landen in zuidelijk en Oost-Afrika nog veel meer te bieden heeft.

Het reisaanbod in Afrika

Reizen door Afrika is altijd veelzijdig. Van kamelen in het noorden tot aan pinguïns in het uiterste zuiden, het continent is afwisselend en puur. Noordelijk Afrika staat garant voor een schat aan zowel cultuur als natuur. Je vindt er woestijnen en gebergten, kleurrijke markten, interessante steden en eeuwenoude dorpjes. De grootste aantrekkingskracht van westelijk Afrika is de enorme verscheidenheid aan cultuur. Veel verschillende bevolkingsgroepen leven hier nog zeer traditioneel. Oostelijk Afrika staat bij veel mensen bekend om de migratie van de enorme kuddes wildebeesten en zebra's, de uitgestrekte vlaktes met grote kuddes wild en kleurrijke stammen als de Masai en Samburu. Maar ook om de zeldzame berggorilla’s die alleen hier nog in het tropische bergregenwoud leven. Voor veel mensen is een reis naar zuidelijk Afrika de eerste kennismaking met het Afrikaanse continent. Hier kun je niet alleen genieten van safari's, maar ook van steden, cultuur en wijn. Where the world can’t find you…

Wilt u het echte Afrika zien en beleven? Bekijk ons uitgebreide reisaanbod in Afrika. Van safarireis tot huwelijksreis, van wandelsafari tot strandvakantie aan de Afrikaanse kust.

ONZE INSPIRATIEREIZEN

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

INSPIRATIE VOOR Afrika

LANDEN IN Afrika

Een klein solitair eiland in het zuiden van de Atlantische Oceaan met een bergachtig en groen landschap, zandvlaktes en kliffen van bronskleurig vulkanisch gesteente

Aanbevolen door: Jozef Verbruggen

jozef_verbruggen
Jozef Verbruggen

Als eigenaar van Untamed Travelling heb ik bijna alle landen in Afrika bezocht. Het kan me niet avontuurlijk genoeg. Plaats mij in de regenwouden van Congo en ik ben gelukkig. Graag breng ik een aantal parels van Afrika extra bij u onder de aandacht.

Katavi en Sadaani

Een van de minst bezochte wildparken van Tanzania is Katavi N.P. Onbegrijpelijk! De rivier puilt uit van de nijlpaarden, er leven veel leeuwen en wilde honden en er lopen grote kuddes wild op de vlaktes. Een unieke bestemming.

The Silo, Zuid-Afrika
The Silo

Rondom Kaapstad liggen prachtige accommodaties waar u met gemak een week kunt verblijven. Geniet in deze streek van stijlvolle (design)hotels, uitstekende restaurants en goede wijnen.

REISMOGELIJKHEDEN:

Familiereizen

Fly & Drive

Fly-in

Cultuurreizen

Natuurreizen

Privé villa’s

ONZE INSPIRATIEREIZEN

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top