Ker & Downey
Share

Botswana reizen

Safari's in Okavango, Moremi, Chobe...

Botswana- ‘land van de Tswana’. Een bijzonder land met een paar unieke natuurverschijnselen. In het noorden vindt u een attractie van wereldklasse: de Okavango Delta, genoemd naar de rivier die hier meandert. Het oostelijke gedeelte biedt de meest gevarieerde flora en fauna van het land en is daarom beschermd. In dit Moremi wildreservaat leven zeldzame dieren als wilde honden en moerasantilopen maar ook vier van de ‘big five’. Dat viertal – leeuw, luipaard, buffel en olifant – komt u ook tegen in het nabijgelegen wildpark van Chobe, genoemd naar de andere grote rivier van Botswana en bekend om zijn safaricruises. In de meest zuidelijke punt van de delta liggen de zoutpannen van Makgadigadi en Nxai die in de regentijd blank komen te staan. Dit is de enige plek in zuidelijk Afrika waar u rondtrekkende wildebeesten en zebra’s kunt zien! Daarnaast staat Botswana bekend om een van de grootste collecties rotstekeningen ter wereld. Ze liggen verscholen in de Tsodilo heuvels aan de rand van de Kalahari, de halfwoestijn die een groot deel van het land beslaat. 

Inspiratie voor Botswana

Beleef Botswana met Untamed

Top accommodaties in Botswana

Bekijk hier meer accommodaties in Botswana

ONZE KLANTERVARINGEN

 • Maryse de Grave

  Memories for a lifetime

  Meer informatie
 • Familie Swart

  Untamed heeft onze wensen fantastisch vertaald naar een onvergetelijke reis!

  Meer informatie
 • Aaltje Bakker (namens familie Bakker)

  Olifanten die 's nachts voor en naast onze tent graasden en tegen de houten constructie van onze tent leunden om even te slapen... Je kon ze bijna aanraken.

  Meer informatie
 • Antoinet Oostindier

  Op de foto’s en in een beschrijving lijkt alles mooier, maar niet bij jullie, het is écht zo mooi!

  Meer informatie
 • Danielle & Oscar

  Naast de grote aantallen olifanten, buffels, zebra's etc. hadden we het privilege om elf leeuwen, vijf luipaarden, drie cheetahs en vijf wilde honden te zien.

  Meer informatie
 • Jos Hesp

  Wij kijken terug op een fantastische trip met tal van hoogtepunten

  Meer informatie
 • Dhr. Uithol en Mevr. Domburg

  Een heerlijke onbezorgde vakantie, en een hele ervaring rijker!

  Meer informatie
 • René Kahlé

  Een geweldig georganiseerde reis in een land waar ik zeker naar terug wil gaan!

  Meer informatie
 • Maud en Stephan

  Een geweldig avontuur met prachtige herinneringen!

  Meer informatie

VAN ONS BLOG

Digitaal op reis in: Botswana

Wij reizen voor het gevoel van ultieme vrijheid, weg van het bekende en op zoek naar het onbekende. Unieke reiservaringen die onze zintuigen opnieuw prikkelen en juist dié prikkelingen willen wij u blijven geven. Want reizen zit er op dit moment even niet in, maar de mooiste plekken op aarde ontdekken kan op vele manieren. Dit keer nemen wij u mee naar het wonderlijke Botswana door de kleuren en klanken bij u in huis te brengen. 

sluiten