Share

Xigera Camp

Lodge in 'Wetland Paradise'

Xigera Camp bevindt zich op Paradise Island, diep weggestopt in het permanent overstroomde deel van de Okavango Delta. Dit gebied vol palmeilanden, rivierwoud, meanderende kanalen en uitgestrekte uiterwaarden is uitsluitend bereikbaar met een klein vliegtuig.

De lodge heeft tien zeer comfortabel ingerichte verhoogde tenten. Deze tenten beschikken over ensuite faciliteiten, een buitendouche en hebben een betoverend uitzicht over de delta.

Na de activiteiten van de dag passeren alle indrukken nog eens de revue in de lounge, met een drankje aan de bar of in de traditionele Afrikaanse boma.

Tips & tops van Xigera Camp:

  • Ultieme ligging in ‘Wetland paradise’, het land van sitatunga antilopen, Pel’s fishing owl, vele watervogels. Leeuwen, luipaarden, hyena’s en buffels waden hier rond op zoek naar voedsel
  • Een klein verkoelend zwembad voor de hete dagen
  • Gamedrives bij dag per open 4x4 met outside seats op zoek naar wildleven
  • Met een traditionele kano glijdt u geruisloos tussen de lelies, kleurrijke watervogels en kikkers door het labyrinth van lagunes. Krokodillen en nijlpaarden bekijkt u misschien liever vanuit een ‘gewone’ boot? Af en toe stapt u uit voor een natuurwandeling, op zoek naar de Pel’s fishing owl

Foto's

sluiten