Khwai Tented Camp

Intiem safari kamp aan lagune uitmondend in de River Khwai
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Khwai Tented Camp

Luxe semi-permanent safarikamp

Khwai Tented Camp is intiem gelegen aan een lagune die uitmondt in de Khwai rivier. Het is een luxe semi-permanent kamp in de traditionele stijl van de eerste ontdekkingsreizigers die het Afrikaanse continent verkenden.

De zes ruime Meru-stijl tenten hebben comfortabele eenpersoonsbedden met mooi beddengoed, een nachtkastje, bagage bank, kledingkast en sisal matten. Een opening met rits aan de achterkant leidt naar de en-suite badkamer met een openlucht (emmer)douche. Warm water is hier op aanvraag want er is geen stromend water.

Ongelóóflijke wildlife ervaringen

De dag begint met een vroeg ontbijt. Daarna met een open 4x4 voertuig door dit geweldige gebied op zoek naar olifanten, buffels, zebra's, leeuwen, luipaarden, jachtluipaarden, wilde honden, giraffes, elanden, antilopes, nijlpaarden en hyena's of onder deskundige begeleiding de delta te voet verkennen. Terug in het kamp geniet u van een heerlijke brunch. Na een bezoek een de lokale gemeenschap zijn er snacks en gebak beschikbaar. Tijdens de avond game drive nachtdieren spotten en een prachtige zonsondergang bewonderen. ’s Avonds proeven van authentieke gerechten bereid in traditionele bush-stijl en verse producten. Sluit uw dag af met een heerlijk glas wijn bij het knapperende kampvuur genietend van de geluiden van de wildernis.

Khwai Tented Camp combineert luxe met een rustieke omgeving en zorgt voor een ongelooflijke wildlife ervaring. Ideaal voor de reiziger die op zoek is naar de echte wildernis ervaring op een eenvoudige en ingetogen manier.

Tips en tops van Khwai Tented Camp:

 • Slechts zes luxe tenten met uitzicht op de waterput
 • En-suite badkamer met openlucht emmerdouche
 • Canvas wastafels op de veranda
 • Authentieke gerechten worden bereid op traditionele bush wijze
 • In het donker worden gasten naar hun tent begeleid; wilde dieren lopen immers gewoon door de lodge
 • Grote concentraties van wilde dieren en vogelleven
 • Met de open 4x4 op safari
 • Ontdek de delta te voet begeleid door deskundig opgeleide en bewapende gidsen
 • Kennismaking met de lokale gemeenschap
 • Alle opbrengsten van het toerisme gaan rechtstreeks naar de lokale bevolking en lokale projecten geholpen door Khwai Community Trust
 • Ideaal voor kleine groepen, families of onafhankelijke reizigers
 • Kinderen welkom +7 jaar (aanbevolen leeftijd +16)

Rondreizen door Botswana

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top