Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Paardrijsafari Okavango Delta

Dé wild ervaring te paard

Deze negendaagse reis laat u de Okavango Delta op wel heel bijzondere wijze ontdekken. U landt op Maun Airport en wordt met een vliegtuigje overgebracht naar een kleinschalig kamp in het meest westelijke stuk van Selinda Reserve in het noorden van Botswana. Dit mooie en afgelegen gebied combineert de open uiterwaarden van de Okavango Delta in het westelijke en noordelijke deel met de dichte rivierwouden langs de Selinda Spillway in het oosten. Selinda Reserve beslaat meer dan 120.000 hectare ongerepte, Afrikaanse bush. 

Nog op de dag van aankomst maakt u uw eerste avondrit waarna u na een driegangenmenu bij kaarslicht uw luxe meru tent op zoekt. De volgende ochtend trekt u na een licht ontbijt opnieuw te paard het gebied in. Tijdens de ritten die u de komende dagen maakt heeft u grote kans dat u olifanten, giraffes, zebra's, nijlpaarden en verschillende soorten antilopes tegen komt. Ontbijt, lunch en diner worden goed verzorgd en er is genoeg tijd om tussen de ritten door te zwemmen, vissen en wandelen.

Gamedrives en mokorosafari's door de pure wildernis

Na vijf nachten vliegt u met een klein vliegtuig naar de Kwhai landingsbaan in het Moremi Game Reserve. U verblijft in een luxe kamp in de Kwai Community Area dat hier tegenaan ligt, in pure wildernis waar graslanden worden onderbroken door palmbomen en waterwegen vol met wilde dieren en grote aantallen vogelsoorten. De komende nachten brengt u in dit park door en maakt u dag- en nacht gamedrives en mokoro excursies op zoek naar een grote verscheidenheid aan vogels en dieren in het reservaat, terwijl u de schoonheid van het gebied in u opneemt. 

Tips & tops van Paardrijsafari Okavango Delta:

  • Al paardrijdend de Okavango Delta ontdekken; een unieke wildervaring
  • De prachtige natuur van twee van de mooiste natuurgebieden van Botswana met een variëteit aan vogels en wilde dieren
  • U verblijft in luxe accommodaties, maaltijden en lokale dranken zijn inclusief
  • Kanoën en mokoro-excursies zijn eveneens onderdeel van het programma, wandelsafari's optioneel
  • Inclusief transfers met een klein vliegtuig

UW REIS OP MAAT

DAGOVERZICHT

1
Vlucht naar Maun - meet & greet en transfer naar Selinda Reserve - avondrit door magnifiek Selinda Spillway
2-5
Ritten door Selinda Spillway
6
Ochtendrit en binnenlandse vlucht naar Khwai Community Area
7-8
Dag- en nacht gamedrives en mokorosafari's door Khwai Community Area
9
Transfer naar Maun Airport en retourvlucht

HOOGTEPUNTEN VAN DEZE REIS

De Okavango Delta

Onbetwist het meest bezochte natuurgebied in Botswana

Moremi Game Reserve

De grasvlaktes en moerasgebieden in Moremi hebben een grote aantrekkingskracht op het wildleven. Geniet van grote kuddes wilde dieren

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top