Bijzondere flora

De natuur van Madagascar heeft zich kunnen ontwikkelen zonder invloeden van buitenaf, waardoor het eiland over bijzondere flora beschikt.
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Bijzondere flora

Unieke flora en fauna op Madagscar

Door de geïsoleerde ligging van het eiland heeft Madagascar een unieke flora en fauna. U vindt op het eiland maar liefst zeven van de acht soorten baobabs (bomen) op aarde. De nationale boom van Madagascar is dan ook de Baobab. Een van de bekendste plaatsen om de Baobab te zien is de 'Allee des Baobabs', de laan van Baobabs, op de weg naar Belo sur Tsirihibina. Een opvallend landschap met een verzameling van meer dan 1000 jaar oude Baobab bomen. Een andere bekende boom, die wereldwijd in de tropen voorkomt, is de flamboyant. 

Rondreizen door Madagascar

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Bijzondere flora

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top