Familiereis Madagascar

Op avontuur met het hele gezin

Familiereis Madagascar

Op avontuur met het hele gezin 

Reis met uw kinderen naar Madagascar en ontdek hoe bijzonder en uniek dit eiland is. Door de geïsoleerde ligging ten opzichte van Afrika treft u hier een totaal andere flora en fauna. Alle ontdekkingen zullen een onuitwisbare indruk achterlaten op elk gezinslid, jong of oud. Ga samen op zoek naar de verschillende soorten lemuren, ontdek kameleons op de meest bizarre plekken en heb plezier met de lokale bevolking die bijzonder gastvrij en vriendelijk is. Halverwege de reis een paar ontspannen dagen aan het strand, waar je kunt zwemmen, snorkelen en alle indrukken alvast een beetje kunt verwerken. 

Rondreizen door Madagascar

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top