Lemuren

Madagascar staat bekend om de lemuren, met fascinerende namen als de Sifaka en de Indri-indri

Lemuren

Eiland van de lemuren

Madagascar is qua natuur een van de rijkste landen ter wereld. Dit komt door de geïsoleerde ligging van dit eiland: vierhonderd kilometer uit de kust van Mozambique in de Indische Oceaan. Op Madagascar leven maar liefst negentig procent van alle lemuren of maki’s (halfapen). De lemuren behoren tot de primaten. Een groot aantal soorten van de lemuren komen alleen op Madagascar voor. In de nationale parken zult u op zoek gaan naar de lemuren, tijdens wandelingen en nachtexcursies.

Rondreizen door Madagascar

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Lemuren

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top