Satrana Lodge

Tijdens uw verblijf bij de Satrana Lodge wordt u omringd door de mooiste vergezichten op Isalo National Park

Satrana Lodge

Heaven on earth...

Satrana Lodge is gelegen aan de beroemde N7 in het hart van Madagascar. Het luxe tentenkamp is tegen een berg aangebouwd wat ervoor zorgt dat u een indrukwekkend uitzicht hebt op het omliggende Isalo National Park. De perfect geïntegreerde tenten stralen de romantische charme van een traditionele safari uit. Neem plaatst op de veranda en verwonder u over het zicht op de kleuren van de Horombe vlakte

Na een lange dag sightseeing is een verfrissende duik in het zwembad, dat gemaakt is in een granieten rots, een heerlijke afwisseling. Of gewoon lekker ontspannen met een boek en drankje in de prachtige natuur. De verfijnde aroma’s die uit de keuken ontsnappen nodigen u uit om aan tafel aan te schuiven en met volle teugen te genieten van de heerlijke gerechten. Waar u zich ook bevindt in deze lodge, restaurant, bar, zwembad, tent, steeds wordt u omringd door de meest fotogenieke uitzichten.

Tips en tops Satrana Lodge:

  • 30 standaard tenten en tien luxe tenten op houten platforms
  • Smaakvol ingericht met groot bed
  • Luxe badkamer met buitendouche
  • Franse keuken met eigen gekweekte producten
  • Er is alleen elektriciteit beschikbaar tussen 6.00u en 23.00u
  • Safari in het Isalo National Park mogelijk
  • Trekking in het Isola Massief is een aanrader
  • Met de quad op excursie naar Bara regio

Rondreizen door Madagascar

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

FOTO'S

Top accommodaties in Satrana Lodge

Huwelijksreis Madagascar

Een unieke bestemming met idyllische stranden en romantische lodges

INSPIRATIE VOOR Satrana Lodge

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top