Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Marokko – Reis in stijl

Koningssteden en luxe riads

Een bijzondere reis, en een ervaring van alle luxe en schoonheid die Marokko biedt. U verkent Rabat, één van de vier koningssteden, met het mausoleum van koning Mohammed V en de uit de 12e stammende Hassan-Moskee. In Fes, de oudste koningsstad van Marokko kunt u heerlijk wegdromen in een prachtige en luxe riad.  In Volubilis kunt u de resten van deze, grotendeels door een aardbeving verwoeste, historische stad van rond het begin van onze jaartelling zien. Overblijfselen van een basiliek, forum, triomfboog en de vele mozaïekvloeren herinneren aan deze tijd.

Marrakech, een culturele explosie

De reis van Fes naar Marrakech brengt u door het verrassende landschap van de Midden-Atlas: grillig gevormde bergkammen met daartussen bergbeken, watervallen en meertjes. Bij de watervallen van Ouzoud kunt u ‘bezoek’ krijgen van de kleine Atlas-apen. Marrakech, de ‘rode’ stad met haar vele terracottakleurige gebouwen en prachtige zonsondergangen is een culturele uitdaging. Zoals de vele souks  (overdekte markten) met haar overvloed aan kleurrijke kleding en souvenirs. De rijke cultuur van Marrakech ziet u terug in de Koutoubia-moskee, het Bahia en Badi-paleis, de graftomben van de Saadieres, de Menara-tuinen en de indrukwekkende Jardin Majorelle van Yves Saint Laurent.  Uitrusten in stijl doet u in Ouilidia, met haar verlaten stranden en de door twee landtongen omsloten prachtige lagune.

Tips en Tops Marokko rondreis in stijl:

  • Bezoek aan vier koningssteden
  • Verblijf in exclusieve riads
  • Begeleiding door een ervaren gids
  • Afsluiten met luxe strandverblijf

UW REIS OP MAAT

DAGOVERZICHT

1
Aankomst Marokko - Casablanca - Rabat
2
Rabat – Meknes – Volubilis – Fes
3-4
Verblijf Koningsstad Fes
5
Fes - Marrakech
6-7
Verblijf koningsstad Marrakech
8-9
Verblijf Ouilidia
10
Ouilidia - Casablanca – retourvlucht

HOOGTEPUNTEN VAN DEZE REIS

Het Atlasgebergte

Een adembenemend mooi berglandschap, waar de dorpjes van de Berbers tegen de wand lijken geplakt

De koningssteden van Marokko

De meest bekende hoogtepunten van Marokko zijn ongetwijfeld de koningssteden Marrakech, Fès, Rabat en Meknes

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top