Golfen

Topbanen op spectaculaire locaties

Golfen

Must do op Mauritius voor elke liefhebber

Of u nu een professionele golfer of een amateur bent, golfen op Mauritius is voor elke liefhebber een onvergetelijke ervaring. De spectaculaire en wereldberoemde banen zijn ontworpen door prestigieuze spelers en vormen een referentie voor de wereldwijde golfindustrie. Ze zijn uitgestrekt en bevinden zich op adembenemende locaties met de zee als achtergrond. Maak u op voor een hole in one terwijl u wordt getrakteerd op idyllische uitzichten.

Rondreizen door Mauritius

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Golfen

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top