Share

Vamizi Island Resort

Bijzonder resort op Vamizi eiland

Vamizi Island Resort ligt in het uiterste noorden van Mozambique, ten noorden van de Quirimbas Archipel. Deze exclusieve lodge is volledig in harmonie met de natuur gebouwd. Een parel in de Indische Oceaan voor de liefhebber van rust en natuurschoon.

De lodge ligt op Vamizi eiland, bijna aan de grens met Tanzania en is een klein eilandje met aan de westkust een dorpje met maar 300 inwoners. Het eiland bezit kilometerslange zandstranden en tropisch woud. Vanaf Pemba is het ruim een uur vliegen naar Vamizi per chartervliegtuigje.

U verblijft bij de Vamizi Lodge in een van de 10 ruime villa's op het strand, waarvan 2 suites. Ze zijn ver van elkaar gelegen en bieden dus optimale privacy. De villa's hebben een ruime woonkamer, een grote veranda en een spectaculaire badkamer.

Er worden diverse watersporten aangeboden zoals duiken, snorkelen, vissen en kajakken in de mangrove. Ook is het mogelijk om per mountainbike het eiland te verkennen. Er worden verschillende excursies per traditionele Arabische dhow aangeboden naar nabijgelegen eilanden.

Tips en Tops Vamizi Island Resort:

  • bijzondere ligging op een klein eiland
  • veel privacy in de villa's
  • blote-voeten luxe
  • de lodge is in harmonie met de natuur gebouwd
  • uitgebreid activiteiten programma met watersporten en excursies

Foto's

sluiten