Machampane Wilderness Camp

De ultieme wildbeleving
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Machampane Wilderness Camp

Vijf en-suite tenten in Limpopo

Machampane Wilderness Camp ligt in het Great Transfrontier Limpopo Park,een ongerept gebied met een overvloed aan wilde dieren en vogels. Het ligt aan de oever van de afgelegen Machampane rivier.

Het luxe ‘tented camp’ bestaat uit vijf en-suite tenten die ruimte bieden aan tien personen. Deze kleinschalige intieme accommodatie is volledig uitgerust met alle voorzieningen die u nodig hebt wanneer u de Afrikaanse bush optimaal beleeft. De tenten hebben twee aparte bedden met kwaliteitslinnen, badkamers met een grote douche met warm water (gasboilers), een wastafel en een spoeltoilet. Het beschikbare water wordt onttrokken aan de rivier.

Gastronomisch zal het u aan niets ontbreken: ontbijt, brunch en diner worden voor u bereid en geserveerd vanuit een aparte tent met keuken.

Er is een vuurverlichte ‘lapa’ waar u terecht kunt voor een drankje. Het diner gebruikt u gezamenlijk op het speciale dining deck. Nadat u hebt genoten van een driegangen diner met Mozambikaanse en Shangaanse invloeden kunt achterover leunen en uitkijken naar een prachtige sterrenhemel, onder begeleiding van typische nachtelijke bushgeluiden. 

(Meerdaagse) expedities

Vanuit het kamp kunt u de meest fantastische (meerdaagse) expedities meemaken: wandelsafari’s, kanotochten en 4x4 selfdrive eco-tours. Dé ultieme wildbeleving!

Tips & tops van Machampane Wilderness Camp:

  • Unieke ligging in het Great Transfrontier Limpopo Park met een overvloed aan wilde dieren en vogels
  • Kleinschalig en intiem
  • Heerlijke uitgebreide maaltijden, gezamenlijk te gebruiken op het 'dining deck'
  • De meest fantastische safaris, al wandelend, kanoënd of per 4x4 voertuig (selfdrive of met gids)
  • Ultieme beleving van de Afrikaanse bush

Rondreizen door Mozambique

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top