Etosha National Park

Het Etosha park is een van de grootste natuurparken van Zuidelijk-Afrika. De wilde beesten die u hier aantreft zijn typerend voor…

Etosha National Park

Op safari in Etosha

Het Etosha national park behoort tot de grootste wildparken van Afrika. De wilde beesten die u hier aantreft zijn typerend voor de Afrikaanse savanne. Centraal gelegen in het park bevindt zich een uitgestrekte zoutpan. De naam Etosha betekent 'grote witte plek van droog water', waarmee de grote zoutpan bedoeld wordt, die het grootste deel van het park beslaat. Door het ontbreken van dichte begroeiing is het vrij eenvoudig om verschillende wildsoorten in één keer waar te nemen. Vooral rond de drinkplaatsen ziet u veel wild, waaronder olifanten, giraffes, zebra’s en neushoorns.

Safari's per landrover of wandelsafari's

Grenzend aan Etosha N.P. liggen een aantal privé reservaten, waar u naast de gebruikelijke safari’s per landrover ook te voet op safari kunt gaan.

Rondreizen door Namibië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in  Etosha National Park 

Onguma Treetop Camp

Luxe droomoord omringd door natuur

INSPIRATIE VOOR Etosha National Park

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top