Groepsreizen Namibië

Maak een rondreis door Namibië in een kleine groep, in internationaal gezelschap met deskundige gids. Namibië is heel goed per …
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Groepsreizen Namibië

Een rondreis per groep door Namibië

Namibië is heel goed per huurauto te bereizen. Is een rondreis per huurauto geen optie voor u en reist u liever in het gezelschap van medereizigers en met de uitgebreide kennis van een lokale gids dan bieden wij u graag één van onze groepsreizen aan. De meerderheid van onze groepsreizen in internationaal gezelschap betreffen rondreizen voor een klein gezelschap van 2 tot maximaal 7 personen om een optimaal contact tussen deelnemers en gids te verzekeren.

Een ruim aanbod van groepsreizen Namibië

Het aanbod van groepsreizen is groot. U kunt een overlandsafari maken, een kampeerrondreis of een groepsreis langs guesthouses en/of lodges. Er zijn ook combinatiereizen mogelijk waarbij u meerdere landen in Zuidelijk Afrika bezoekt. Laat u informeren over de mogelijkheden. Wij kunnen tevens rondreizen met privé gids aanbieden. 

Rondreizen door Namibië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top