Onguma Treetop Camp

Luxe droomoord omringd door natuur

Onguma Treetop Camp

Luxe droomoord omringd door natuur

Het kleinschalige Onguma Treetop Camp is gelegen in het wildrijke Onguma Game Reserve. De vier boomhutten zijn gebouwd op houten palen en bieden u prachtig uitzicht op één van de mooiste waterplaatsen van het reservaat. Ontwaak met de geluiden van de dieren en vogels op de achtergrond. De accommodatie is niet omheind waardoor wilde dieren zich vrijuit kunnen bewegen rondom uw luxe tent. Bereid u voor op een onvergetelijk verblijf omringd door adembenemende natuur in een betoverend deel van Namibië. Where the world can’t find you…

Tips & Tops van Onguma Treetop Camp:

  • Maximaal acht gasten in luxe canvas tenten op palen gebouwd
  • Kijk ook eens naar de andere droomresorts van Onguma Etosha Namibia: Onguma The Fort, Onguma Tented Camp, Onguma Bush Camp, Onguma Etosha Aoba
  • Zie hoe wilde dieren hun dorst lessen bij de waterplaats vanaf uw privé terras
  • Exclusieve villahuur mogelijk
  • Buitendouches voor het ultieme vrijheidsgevoel
  • Te voet en per 4x4 voertuig op safari in Onguma Game Reserve en Etosha National Park
  • Ontspannen massage mogelijk na een dag vol indrukken
  • Kinderen vanaf 12 jaar zijn van harte welkom
  • Ongestoord wilde dieren spotten en fotograferen vanuit de nabijgelegen Onkolo Hide

Rondreizen door Namibië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Onguma Treetop Camp

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top