Chobe Lodge

Unieke lodge in Murchison Falls met schitterend panoramisch uitzicht

Chobe Lodge

Unieke lodge met schitterend panoramisch uitzicht

Chobe Lodge bevindt zich op de zuidelijke oever van de Nijl, diep weggestopt in het verbazingwekkend biodiverse Murchison Falls. Het schitterende panoramische uitzicht is leidend geweest bij het ontwerp van deze bijzondere lodge; alle gemeenschappelijke ruimten maar ook de gastenverblijven geven een adembenemend zicht op de rivier vol papyruseilanden met nestende vogels, badende olifanten en slapende nijlpaarden.

De spectaculaire ligging van de lodge nodigt uit de omgeving op verschillende manieren te verkennen. Zo kunt u per 4x4 op zoek naar leeuwen, giraffes, olifanten, buffels, luipaarden, verschillende soorten antilopen en ontelbare vogelsoorten, per boot naar de Murchison watervallen of naar de delta en te voet naar een lokaal dorp onder de bezielende begeleiding van een bevlogen gids.

Tips & tops Chobe Lodge Uganda:

  • 36 kamers, 21 luxe tenten, vier suites, een familie cottage en een presidentiële villa met privé lagune
  • Het ruime zwembad is verdeeld over drie terrassen
  • Buiten dineren op het terras van het Karuma restaurant betekent genieten van lokale en internationale specialiteiten in een schilderachtige omgeving. Het decor binnen is een goed gelukte combinatie van modern ontwerp en safaristijl
  • De bar direct naast het restaurant is een heerlijke plek voor een aperitief of slaapmutsje
  • De Chobe Health Club en Spa voor de perfecte 'après safari', van ontspanning en revitalisatie
  • Ontbijten in de bush als onderdeel van uw ochtendsafari, een unieke ervaring!
  • In het vlakbij gelegen Kaniyo Pabidi Forest kunt u Chimpansees tracken
  • Hier bent u op een van Afrika’s beste plekken om te vissen; de lodge heeft boten die hier speciaal voor zijn ontworpen en gidsen die u naar de beste spots brengen
  • Eigen landingsbaan

Rondreizen door Oeganda

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Chobe Lodge

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top