Gorilla Forest Camp

Luxe tentenkamp gehuld in de mist van het regenwoud

Gorilla Forest Camp

Luxe safari kamp in Bwindi N.P.

Gorilla Forest Camp, gehuld in de mist van het regenwoud, is een luxe tenten kamp genesteld op een berghelling in het Bwindi Impenetrable Forest National Park. Deze exclusieve locatie is de ideale uitvalsbasis voor een berggorilla tracking, het observeren van primaten en zoogdieren of een vogelexcursie in het park. De acht stijlvolle en ruime tenten zijn gebouwd op houten platforms en voorzien van een comfortabel bed en een eigen badkamer met bad. Neem plaats op het ruime houten terras met een heerlijke cocktail en absorbeer het exotische mysterie van het omliggende regenwoud. Misschien heeft u wel geluk en ziet u de berggorilla’s gewoon door het kamp slenteren vanuit uw stoel! Dineer onder een kristalheldere berghemel op het verhoogde platform en volg daarna aan het traditionele kampvuur de briefing over de komende gorilla tracking.

Tips & tops Gorilla Forest Camp:

  • Acht comfortabele safari tenten met en-suite badkamer met bad
  • Lekker opgewarmd bed met warmwaterkruiken
  • Mini spa met een waaier aan behandelingen
  • Gorilla tracking
  • Wandelsafari op zoek naar primaten en andere zoogdieren
  • Bezoek een traditioneel dorp of lokaal marktje
  • Kinderen welkom, gorilla trekking vanaf 15 jaar

Rondreizen door Oeganda

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Gorilla Forest Camp

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top