Murchison Falls National Park

Spectaculaire watervallen

Murchison Falls National Park

Spectaculaire watervallen

Murchison Falls National Park

Spectaculaire watervallen in Oeganda

Afrika’s langste rivier, de Nijl, stort zich in Oeganda in een kloof van nauwelijks zes meter met oorverdovend lawaai naar beneden; de Murchison Falls. U kunt een spectaculaire boottocht maken waarbij u naar de onderkant van de watervallen vaart. Hier ziet u veel nijlpaarden en krokodillen. Langs de oevers kunt u olifanten en buffels waarnemen. Of naar de Delta van de Nijl, een aanrader vanwege de enorme variëteit aan vogels waaronder de zeldzame Shoebill ooievaar. De open palmsavanne in het park ten noorden van de Nijl is niet alleen landschappelijk zeer mooi, op dit moment is dit wellicht het beste gebied in Oeganda om een variëteit aan grote Afrikaanse zoogdieren - waaronder de Big 5 - te zien.

Rondreizen door Oeganda

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in Murchison Falls National Park

Inspiratie reizen voor Murchison Falls National Park