Share

Wayo Green & Walking Camps

Slapen onder de Afrikaanse sterrenhemel

Dompel uzelf onder in de wildernis en verblijf in de stijlvolle comfortabele Wayo Green & Walking Camps, midden in de natuur op sensationele locaties in de Serengeti en Lake Manyara. Een non-stop safari experience: word wakker langs de oevers van de rivier om vervolgens zittend met uw voeten in het water dieren te spotten die samenkomen bij de drinkplaats. Geniet van adembenemende landschappen, breng de avond door rondom het kampvuur omringd door geluiden van de natuur en bewonder de Afrikaanse sterrenhemel.

Tips & Tops Wayo Green & Walking Camps

  • Zowel de Green als de Walking camps zijn eco-vriendelijk: er wordt gebruik gemaakt van zonne-energie en een eigen waterfiltratie-installatie.
  • Groot scala aan activiteiten voor het hele gezin zoals kanoën, fietsen, wandelen en culturele uitstapjes (bezoek aan stammen, lokale markten, scholen en boerderijen).
  • Geniet in een 'star tent' ultiem van de sterrenhemel. Dit is een tent volledig gemaakt van gaas waar u vanuit uw bed naar de sterren kunt kijken.
  • De Green Camps bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn door Lonely Planet uitgeroepen tot 'Best Value'.
  • Maaltijden zijn inbegrepen. 

Foto's

Inspiratie voor Tanzania

sluiten