De jaarlijkse migratie

Miljoenen zebra’s en wildebeesten trekken over de uitgestrekte vlaktes van de Serengeti en Masai Mara

De jaarlijkse migratie

Zebra- en gnoetrek in Serengeti

De Serengeti in Tanzania en de Masai Mara in Kenia staan wereldwijd bekend om de jaarlijkse migratie, ookwel grote trek genoemd. Tijdens de migratie trekken duizenden gnoe's en zebra's over de uitgestrekte vlaktes op zoek naar sappige graslanden. Een uniek en indrukwekkend natuurspektakel! De bijna 1000 kilometer lange tocht begint in februari in het zuiden van de Serengeti. Duizenden jonge kalveren worden geboren. De grote kuddes trekken naar de westelijke Serengeti waar ze rond de maand juni de Grumeti rivier oversteken. In augustus - september komen de grote hoeveelheden dieren aan op de vlaktes van de Masai Mara.

Untamed Travelling volgt de migratie op de voet. Laat u goed informeren waar en wanneer de migratie zich bevindt. We boeken graag de beste accommodatie voor u, zodat u niets van de migratie hoeft te missen tijdens uw verblijf in de Serengeti of de Masai Mara.

Rondreizen door Tanzania

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR De jaarlijkse migratie

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top