Groepsreizen Tanzania

Naast het uitgebreide aanbod van individuele maatwerkreizen bieden we ook een aantal groepsreizen aan in Tanzania. Bezoek dit prachtige safariland tijdens een groepsreis in klein gezelschap …

Groepsreizen Tanzania

Op safari in een kleine groep

Naast het uitgebreide aanbod van individuele maatwerkreizen bieden we ook een aantal groepsreizen aan in Tanzania. Wanneer u kiest voor een groepsreis reist u in klein gezelschap, vaak met maximaal 7-8 personen. U wordt begeleid door een deskundige Engelstalige gids die graag zijn kennis en liefde van het land met u deelt. Er zijn groepsreizen die alleen Tanzania bezoeken, maar ook combinatiereizen waarbij u zowel Kenia als Tanzania bezoekt, of een combinatie met Mozambique of Malawi. Informeer bij Untamed Travelling naar de mogelijkheden voor een bijzondere groepsreis.

Rondreizen door Tanzania

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top