Kilindi Zanzibar

Scandinavisch minimalisme in de mix met spectaculaire architectonische hoogstandjes

Kilindi Zanzibar

Scandinavisch minimalisme in de mix met spectaculaire architectonische hoogstandjes...

Het 'open-to-nature' Kilindi Zanzibar is oorspronkelijk ontworpen voor Benny Andersson, één van de bandleden van ABBA. Kilindi is een samensmelting van het beste van uiteenlopende culturen van Tanzania en van Zanzibar.

Het hoofdpaviljoen kijkt uit over het enorme zwembad met bar van waaruit u uitzicht hebt over het glinsterende water van de Indische Oceaan. Dineer buiten op het terras of op het ongerepte witte strand dat langs de volle breedte van het Kilindi landgoed loopt.

Er zijn 15 luxe paviljoensuites in Oosterse stijl, gelegen rondom een tropische tuin van 50 hectare. De intiem gelegen suites zijn voorzien van een eigen dompelbad en hebben hun eigen 'natte ruimte' met regendouche die u het gevoel geeft één te zijn met de natuur. De inrichting van de suites is oorspronkelijk gehouden, maar is verrijkt met de extra's van nu. Elk paviljoen ligt in een eigen tropische tuin en heeft een privé butler. Privacy gegarandeerd. Deze butler biedt u behalve een uitgebreid menu voor ontbijt, lunch en diner ook assistentie bij het regelen van de vele activiteiten die Kilindi en het eiland te bieden hebben.

Twee van de 15 paviljoens bestaan uit een dubbele suite, de 'Two bedroom Pavillions'. Het zijn twee aangrenzende suites met een eigen zwembad en een gedeelde doucheruimte met dubbele wastafels en regendouche, uiteraard weer met een magnifiek uitzicht over de Indische Oceaan.

Uitermate geschikt voor huwelijksreizen en geliefd onder lovebirds. Intimiteit, privacy en rust...

Tips & tops van Kilindi Zanzibar:

  • Alle suites hebben 'Cool Bed’ air-con system
  • Unieke ligging aan de oceaan
  • Eigen regendouche en dompelbad
  • Zonneterras met loungemeubels
  • In de publieke ruimtes is WiFi beschikbaar
  • Roomservice van privébutler
  • Wasservice

 

 

Rondreizen door Tanzania

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top