Legendary Expeditions

Ontsnap naar de wildernis

Legendary Expeditions

Ontsnap naar de laatste echte wilde plekken op aarde

Legendary Expeditions is Tanzania's meest avontuurlijke safari aanbieder. U verblijft in ongeëvenaarde en buitengewone safarilocaties in Afrika en komt in contact met gelijkgestemde reizigers die een grote interesse hebben in de Afrikaanse natuur. Legendary Expeditions beschermt meer dan twee miljoen hectare wildernis in Tanzania en biedt u de ultieme gelegenheid om een bijzondere safaribeleving te ervaren. Verblijf in een luxe lodge, tented camp of mobile camp en ontdek ongetemd Tanzania.

Legendary Lodge, gelegen aan de rand van Arusha, is de perfecte uitvalsbasis voor uw reis langs het Noordelijke Circuit van Tanzania. De lodge is een klassiek toevluchtsoord met weelderige tropische tuinen en wordt omgeven door een werkende koffieboerderij. De rustige cottages zijn de perfecte plek om u voor te bereiden op of terug te denken aan uw safari. Geniet in van alle comfort van een geweldige maaltijd, verwen uzelf met een spabehandeling of bezoek de koffieplantage.

Andere Legendary Expedtions verblijven zijn:

  • Legendary Mwiba Lodge, luxe tented camp in Mwiba Wildlife Reserve aan de Arugusinyai rivier
  • Mila Tented Camp, in het zuiden van Tanzania en gelegen in Mwiba Wildlife Reserve en
  • Migrational Camps, Nyasi en Songa zijn mobiele kampen die de migratie in de Serengeti volgen

Tips & tops Legendary Expeditions:

  • Verblijf in exclusieve privé reservaten
  • Spot unieke en bedreigde diersoorten die hun leefomgeving nabij de camps hebben
  • Toegewijd aan de bescherming en behoud van de kwetsbare natuur
  • Bijzondere safari's vanuit een luxe en comfortabele lodge

Combineer een safari door Tanzania met een strandverblijf aan de kust of op één van de eilanden Pemba, Mafia, Mnemba of Zanzibar.

Rondreizen door Tanzania

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Legendary Expeditions

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top