Wayo Green & Walking Camps

Slapen onder de Afrikaanse sterrenhemel
Wayo Africa
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Wayo Green & Walking Camps

Slapen onder de Afrikaanse sterrenhemel

Dompel uzelf onder in de wildernis en verblijf in de stijlvolle comfortabele Wayo Green & Walking Camps, midden in de natuur op sensationele locaties in de Serengeti en Lake Manyara. Een non-stop safari experience: word wakker langs de oevers van de rivier om vervolgens zittend met uw voeten in het water dieren te spotten die samenkomen bij de drinkplaats. Geniet van adembenemende landschappen, breng de avond door rondom het kampvuur omringd door geluiden van de natuur en bewonder de Afrikaanse sterrenhemel.

Tips & Tops Wayo Green & Walking Camps

  • Zowel de Green als de Walking camps zijn eco-vriendelijk: er wordt gebruik gemaakt van zonne-energie en een eigen waterfiltratie-installatie.
  • Groot scala aan activiteiten voor het hele gezin zoals kanoën, fietsen, wandelen en culturele uitstapjes (bezoek aan stammen, lokale markten, scholen en boerderijen).
  • Geniet in een 'star tent' ultiem van de sterrenhemel. Dit is een tent volledig gemaakt van gaas waar u vanuit uw bed naar de sterren kunt kijken.
  • De Green Camps bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn door Lonely Planet uitgeroepen tot 'Best Value'.
  • Maaltijden zijn inbegrepen. 

Rondreizen door Tanzania

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top