Voodoo religie

De voodoo religie wordt gebruikt om de problemen van alle dag op te lossen. De voodoo vindt haar oorsprong rond 1700 als slangencultus. Belangrijke ingrediënten tijdens het praktiseren van voodoo zijn dans, …

Voodoo religie

Voodoo rituelen en festivals

De voodoo religie wordt gebruikt om de problemen van alle dag op te lossen. De voodoo vindt haar oorsprong rond 1700 als slangencultus. Belangrijke ingrediënten tijdens het praktiseren van voodoo zijn dans, muziek en de meest uiteenlopende rituelen. Tijdens een voodooceremonie raken de dansers door de hypnotiserende ritmes in een soort van trance, wat er soms wat angstaanjagend uit kan zien. Tijdens de ceremonies worden ook zeer uiteenlopende objecten met een symbolische betekenis gebruikt die voor de voodoo religie belangrijk zijn. Zoals kaarsen, voedsel, geld, amuletten, rituele halskettingen, ceremoniële ratelaars, afbeeldingen van Katholieke heiligen, flessen met rum, bellen, vlaggen, trommels, heilige stenen en messen. Er zijn in Togo jaarlijks vele voodoofestivals met verschillende ceremonies. Aan de kust, tussen de paradijselijke stranden liggen Togoville en Vogan, thuisbases van de voodoo. De Akodessewa Fetish Market wordt als de grootste en belangrijkste voodoo markt in de wereld gezien.

Rondreizen door Togo en Benin

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Voodoo religie

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top