Chisa Busanga Camp

In het hart van de magische Busanga Plains
Green Safaris
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Chisa Busanga Camp

Als een vogel zo vrij 

Binnenkort opent in het hart van de magische Busanga Plains, een delta met een uniek ecosysteem, het intieme Chisa Busanga Camp. Dit bijzondere camp bestaande uit 4 verbazingwekkende ‘vogelnesten’, gaat volledig op in de natuurschoon van Kafue National Park.

Elk nest van Chisa Busanga Camp biedt volledige privacy en heeft zowel binnen als buiten op het observatiedek een adembenemend panoramisch uitzicht over de vlaktes. Word wakker om zonsopgang te bewonderen vanuit uw bed, tussen de dichtbegroeide boomtoppen terwijl even verderop een leeuw de boom in klimt. 

Tips & tops Chisa Busanga Camp

  • Chisa Busanga Camp is vanaf 2020 jaarlijks geopend in de maanden juni tot en met november.
  • Het camp heeft zijn naam te danken aan de opmerkelijke architectuur, de vorm van vogelnesten. Chisa betekent dan ook ‘vogelnest’.
  • Alle nesten zijn voorzien van zowel binnen- als buitendouche.
  • Chisa Busanga Camp biedt game drives en wandelsafari’s aan in elektrische voertuigen. Zo kunt u puur genieten van de geluiden van wildlife en natuur, zonder afleiding van dieselmotoren.

Rondreizen door Zambia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

FOTO'S

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top