Groepsreizen Zambia

Beleef Zambia in een kleine internationale groep onder begeleiding van een deskundige gids
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Groepsreizen Zambia

Reis in kleine groep door Zambia

Naast de individuele maatwerkreizen biedt Untamed de mogelijkheid om een reis door Zambia te maken in een kleine internationale groep. Er zijn verschillende mogelijkheden. Tijdens de 8-daagse Kafue Wilderness Trail bezoekt u het unieke Kafue N.P. in een gezelschap van maximaal 8 personen, waarbij u verblijft in een comfortabele lodge en bushcamps. Het is ook mogelijk om een kampeerrondreis door Zambia te maken. Tijdens de internationale groepsreis bezoekt u de belangrijkste hoogtepunten van Zambia en gaat u op safari in de mooiste wildparken.

Naast deze opties zijn er groepsreizen mogelijk waarbij u meerdere landen bezoekt. Een mooie combinatiereis met Botswana, een Zuidelijk Afrika rondreis of een rondreis Malawi & Zambia. Laat u informeren over de mogelijkheden om dit adembenemende mooie land te bezoeken.

Rondreizen door Zambia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top