Safari South Luangwa

Beleef South Luangwa vanuit luxe bushcamps. Te voet en per landrover gaat u op safari, op zoek naar de Big Five. U verblijft in comfortabele bushcamps, tentenkampen waar u een bent met de natuur. Een intense beleving.
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Safari South Luangwa

Op safari in South Luangwa

Na een rechtstreekse vlucht naar Lusaka, vliegt u naar South Luangwa. U verkent vanuit diverse luxe kleinschalige bushcamps het bijzondere South Luangwa nationaal park. Een gevarieerd landschap van savannes, woodlands en de grote Luangwa rivier biedt u nagenoeg alle diersoorten die in Afrika voorkomen. South Luangwa heeft de grootste populatie luipaarden.

Onvergetelijke wandelsafari's

U maakt safari's per landrover, maar ook onvergetelijke wandelsafari's! Samen met uw gids gaat u in de koele ochtend en namiddag te voet op pad, op zoek naar het wild. Te voet ervaart u de wildernis van heel dichtbij. Tijdens de ontmoetingen met groot en klein wild worden al uw zintuigen geprikkeld; spectaculair en intens!

Tips en Tops Safari in South Luangwa:

  • Verleng deze reis met een bezoek aan de Victoria Watervallen
  • Deze reis is geschikt als huwelijksreis
  • "From a vehicle you see Africa. On foot you feel, hear and smell Africa"
  • In elk bushcamp verblijft u met maximaal acht gasten

Bij een verblijf van minimaal 7 nachten in de bushcamps of in combinatie met Mfuwe lodge gelden in de maanden augustus, september en oktober grote kortingen en wordt er géén single supplement berekend!

UW REIS OP MAAT

DAGOVERZICHT

1
Vlucht vanuit Lusaka
2
Vlucht naar South Luangwa
3-10
Safari's vanuit bushcamps South Luangwa
11
Vlucht via Mfuwe naar Lusaka – retourvlucht

HOOGTEPUNTEN VAN DEZE REIS

South Luangwa

Spectaculaire landschappen vol met wildleven

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top