Zambezi Expeditions

Een authentieke en rustieke ervaring te midden van spectaculaire landschappen

Zambezi Expeditions

Een authentieke en rustieke ervaring te midden van spectaculaire landschappen

Zambezi Expeditions

Authentiek luxe tentenkamp

Zambezi Expeditions is een origineel en persoonlijk kamp in het legendarische Mana Pools National Park. Het kleinschalige luxe mobiele tentenkamp wordt voor uw aankomst opgezet op een fantastische locatie midden in de natuur, direct aan de oevers van de Zambezi rivier. Zambezi Lifestyle Camp geeft luxe kamperen een nieuwe definitie, er is geen betere manier om de wildernis van Mana Pools te ervaren.

Het kamp zelf doet denken aan de koloniale safarikampen uit vervlogen tijden. De zes eenvoudige mini Meru-stijl tenten zijn elegant en comfortabel ingericht met twee eenpersoonsbedden en een aangrenzende badkamer met emmerdouche. De ligstoel op het strand is een fantastische plaats om wilde dieren observeren.

Gamedrives, kanosafari’s en riviervissen

De dag start vroeg in de ochtend met koffie en ontbijt. Daarna per open 4x4 voertuig stroomopwaarts, naar het hart van een Afrikaans droomrijk op zoek naar olifanten, wilde honden, grote kuddes buffels, leeuwen, luipaarden en vele antilopen. Dan een avontuurlijke kanosafari stroomafwaarts tussen de krokodillen en nijlpaarden om zo terug te keren naar het kamp waar een welverdiende lunch voor u klaar staat. Na een siësta en high tea vogels spotten tijdens een wandeling op het vaste land of vissen op een eiland in het midden van de rivier. ’s Avonds geniet u onder een fonkelende sterrenhemel van smaakvolle gerechten die zijn bereid met traditionele produkten uit de regio.

Tips & tops van Zambezi Expeditions:

 • Mana Pools National Park is een UNESCO World Heritage site
 • Mobiel tentenkamp bestaande uit slechts zes luxe tenten
 • Minimum verblijf van twee nachten voor een minimum van twee personen
 • Ideaal voor kleine groepen of gezinnen
 • Dineren onder de sterren aan de oevers van de Zambezi Rivier
 • Met de kano over de Zambezi rivier, een geweldige manier om wilde dieren waar te nemen
 • Met een open 4x4 voertuig opzoek naar olifanten, leeuwen, luipaarden, wilde honden, koedoe's, antilopen, buffels, zebra's, krokodillen en nijlpaarden
 • Meer dan 350 vogelsoorten te observeren
 • Tijgervissen vangen vanaf de oever of een eiland te midden van de Zambezi rivier
 • Open van april tot medio november
 • Kinderen +6 jaar welkom

Rondreizen Zimbabwe

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Foto’s Zambezi Expeditions

Inspiratie reizen voor Zambezi Expeditions