Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Citytrip Kaapstad

Exclusieve appartementen in Kaapstad

Kaapstad is een ideale bestemming voor een citytrip of een langer verblijf. De moderne stad heeft heel veel te bieden. Victoria & Alfred Waterfront, de Tafelberg, de historische binnenstad en de populaire Longstreet zijn slechts enkele voorbeelden van highlights. Niet alleen de stad nodigt uit tot een langer verblijf, in de omgeving is veel te zien en doen. Bezoek Robben Island of Kaap de Goede Hoop, ga naar het strand in Camps Bay, surfen bij Blouberg of wijn proeven in de Kaapse wijnlanden. 

Een langer verblijf in deze 'Mother of cities' kunnen we u van harte aanbevelen. Wanneer u kiest voor een van de exclusieve appartementen die we aanbieden, kiest u voor comfort, luxe, gemak en vooral vrijheid, blijheid. Tijdens uw verblijf in Kaapstad kunt u gaan en staan waar u wilt, vanuit uw sfeervolle uitvalsbasis. De appartementen zijn modern, van alle gemakken voorzien en gunstig gelegen. 

Rondreizen door Zuid-Afrika

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in Citytrip Kaapstad

Cape Quarter Living

Luxe appartementen in De Waterkant

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top