Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Pel’s Post

Bijzondere lodge in Makuleke Contractual Park

Pel’s Post is gesitueerd langs de oevers van de Luvuvhu rivier, in wat qua landschap misschien wel het mooiste en meest gevarieerde natuurgebied van Kruger National Park is. Deze strak vormgegeven exclusieve privé lodge biedt ruimte aan een gezelschap van maximaal acht personen, in een hoofdgebouw met eetruimte, bar en zwembad en vier unieke vrijstaande open suites die stuk voor stuk fenomenaal uitzicht hebben op de uitgestrekte wildernis en de rivier.

Privé bush ervaring

Alles, maar dan ook werkelijk alles draait hier om úw wensen. Of het nu de invulling van het dagprogramma is, het menu van die dag of waar de gamedrive of wandelsafari u die dag brengt, alles wordt speciaal voor uw gezelschap gearrangeerd.

Tips & tops van Pel’s Post:

  • Wanneer u boekt heeft u de gehele lodge ter beschikking, u bent alleen met uw eigen gezelschap en het personeel dat er werkelijk álles aan zal doen om het u perfect naar de zin te maken
  • Ruimte voor maximaal acht gasten in vier zeer luxe open suites die zijn ingericht met een kingsize bed, ligbad, buitendouche en loungeterras met daybeds
  • Uw eigen 4WD voertuig en gids, dus safari’s in uw eigen tempo, (picknick) stops zo lang en waar u maar wilt
  • De lodge is tot stand gekomen in samenwerking met de lokale gemeenschap. Bezoek een van de Makuleke dorpen en maak kennis met de bewoners en hun cultuur
  • Kinderen van alle leeftijden zijn welkom, Pel’s Post stelt de activiteiten samen passend bij hun leeftijd
  • Uw eigen chef-kok!
  • Ontbijt en eventueel lunch worden geserveerd in de eetzaal. Dineert u onder de sterren in het hoofdgebouw of op het terras naast het zwembad?
  • Milieuvriendelijk; voldoet ecologisch aan de hoogste normen

Rondreizen door Zuid-Afrika

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top