Share

Antarctica

EXPEDITIE NAAR HET ZEVENDE CONTINENT

Reizen naar Antarctica kan op comfortabele wijze, maar het heeft ook elementen van een expeditie. De desolate ligging en extreme klimaatomstandigheden vergen aanpassingen en flexibiliteit, mensen zijn immers nietig en kwetsbaar in dit ruige ijslandschap. U reist per goed uitgerust expeditieschip, en wordt begeleid door ervaren gidsen. Zij regelen uw reis tot in detail, zodat alles perfect verloopt en u zorgeloos kunt genieten van de uitzonderlijk mooie natuur.

EXOTISCH ANTARCTICA

U bezoekt in ieder geval diverse locaties van de Zuidelijke Shetlandeilanden en het Antarctisch Schiereiland, het meest exotische deel van Antarctica met een rijke fauna. De vele baaien, eilanden en zeestraten – met klinkende namen als Paradise Bay of Deception eiland – hebben zeer uiteenlopende karakteristieken. Langere routes leiden langs de Falklandeilanden en Zuid-Georgia, of passeren de zuidpoolcirkel. De exacte route zal steeds iets anders worden ingevuld, afhankelijk van getijde- en weersomstandigheden. Uw expeditieteam zal uiteraard proberen om u de mooiste locaties te laten zien.

LUXE EN SPORTIEVE OPTIES

Alle cruiseschepen hebben speciale aanpassingen voor een veilige vaart in het Antarctisch gebied. U kunt kiezen voor grote luxe, of een zeer comfortabel schip met opties voor sportieve activiteiten, zoals kajakken. In alle gevallen zijn er zodiacs aanwezig, voor een tocht tussen ijsbergen of een landing op een plaats waar u dieren van dichtbij kunt observeren. Verder is het mogelijk om het Antarctisch Schiereiland per vliegtuig te bereiken. U bespaart tijd, zonder dat dit ten koste gaat van het aantal dagen dat u rond het schiereiland doorbrengt.

Bekijk de verschillende opties voor cruises naar Antarctica, en houd daarbij in gedachten dat dit niet het volledige aanbod is. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

Inspiratie voor Antarctica

Hoogtepunten in Antarctica

Zuid-Georgia

Adembenemend mooie sub-Antarctische landschappen en de hoogste dichtheid aan wildleven ter wereld. Op Zuid-Georgia leven miljoenen pinguïns, waaronder de statige koningspinguïns.

Meer informatie

Port Lockroy

Op het kleine Goudier-eiland in de natuurlijke haven Port Lockroy staat een voormalige Britse geheime basis en onderzoeksstation. De gerestaureerde basis is opengesteld als museum.

Meer informatie

King George-eiland

King George-eiland is het grootste eiland van de Zuidelijke Shetland-eilanden. Indien u kiest voor een Fly-Cruise, dan is dit het vertrekpunt voor uw cruise in het Antarctisch gebied.

Meer informatie

Falklandeilanden

In de Zuidelijke Atlantische Oceaan, ver van het Argentijnse vasteland, liggen de Falklandeilanden. Hier vindt u een vleugje Brits plattelandsleven, omgeven door kleine eilanden met een ruige, onbedorven natuur.

Meer informatie

Paradise Bay

Een feeëriek landschap van kalm water met grillig gevormde ijsbergen, omgeven door gletsjers en bergen. De naam is goed gekozen, dit is beslist een hoogtepunt van uw reis!

Meer informatie

Top accommodaties in Antarctica

Ocean Endeavour

Het comfortabele, 9-deks cruiseschip de Ocean Endeavour heeft de zeeën rond de polen al vele malen bedwongen. Vanaf dit stoere schip kunt u deelnemen aan diverse sportieve excursies.

Meer informatie

Silver Explorer

Het leven aan boord van de Silver Explorer wordt gekenmerkt door luxe en uitstekende service. Zo kunt u optimaal genieten van een schitterende expeditie naar het einde van de wereld.

Meer informatie
Bekijk hier meer accommodaties in Antarctica

Reismogelijkheden:

sluiten