King George-eiland

King George-eiland is het grootste eiland van de Zuidelijke Shetland-eilanden. Indien u kiest voor een Fly-Cruise, dan is dit het vertrekpunt voor uw cruise in het Antarctisch gebied.

King George-eiland

AIRSTRIP EN ONDERZOEKSSTATIONS

Als het speciale chartervliegtuig de landing inzet, komt King George-eiland in beeld. Buiten de inktblauwe zee en groenige vlaktes vol mossen, toont het grillige landschap weinig kleur. Pas kort voor de landing ontwaart u enige bebouwing met hier en daar felle kleuraccenten, strakke lijnen en zelfs wegen. Meerdere landen hebben een onderzoeksstation op King George-eiland gevestigd, voor wetenschappelijk onderzoek op het gebied van biologie, ecologie, geologie en paleontologie.

U zet voet aan land nabij het Chileense Frei Station op het Fildes-schiereiland. Het is een permanente basis met cafetaria’s, een bank en een postkantoor, hangars en woningen. In het nabijgelegen Russische Bellingshausen station is zelfs een kerk.

Per zodiac bereikt u het cruiseschip, uw thuis voor de komende dagen. Zodra het anker wordt gelicht, begint het meest intense deel van uw Antarctische avontuur.

Rondreizen door

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR King George-eiland

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top