Paradise Bay

Een feeëriek landschap van kalm water met grillig gevormde ijsbergen, omgeven door gletsjers en bergen. De naam is goed gekozen, dit is beslist een hoogtepunt van uw reis!
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Paradise Bay

Drijvende ijsbergen

Paradise Bay of Paradise Harbor is een natuurlijke haven, door de omliggende bergen beschut tegen heftige winterse stormen. In het water drijven ijsbergen waar u draken en zwanen in kunt zien, maar vanuit een andere hoek nemen zij een nieuwe gedaante aan.

Dit is de ideale plek om per zodiac of kajak te varen over het stille water, om weg te dromen in verwondering. Een krabbenrob ligt lui op een ijsschots en volgt u terwijl u voorbij glijdt. Dichtbij de ijsbergen is goed te zien dat het grootste deel van de ijsberg onder water ligt. Het spel van vormen en kleurnuances onder en boven water is onwerkelijk mooi… Houd uw ogen open voor beweging in het wateroppervlak: in de serene stilte kan een dwergvinvis haast onopgemerkt even aan de oppervlakte komen.

Paradise Bay behoort tot het Antarctisch Schiereiland.

Rondreizen door

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top