Eastern Mangrove Suites

Het hotel als huis
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Eastern Mangrove Suites

Hotel uitkijkend op de mangroven

In september 2014 vierde dit hotel haar eerste verjaardag, met taart voor alle gasten. Maar iedere dag is een feest in de Eastern Mangrove Suites van Jannah. En dus staat er iedere dag een cocktail klaar in het Flooka restaurant. En worden er in Café Blanc dagelijks heerlijke Libanese zoetigheden geserveerd. De persoonlijke butlers van Eastern Mangrove staan klaar om gasten steeds weer een bijzondere dag te bezorgen.

Tegelijkertijd wil het resort  juist heel gewoon zijn. Het hotel moet voelen als uw huis. In de suites daarom geen glimmend gouden stoeltjes, maar rustige warme kleuren. Met een zachte bank om aan het eind van de dag op onderuit te zakken. Maar hoe het resort ook haar best doet, het uitzicht door de grote ramen zal nooit zo zijn als dat van thuis. De groene mangroven van Abu Dhabi zijn uniek.

Tips & tops Eastern Mangrove Suites:

  • De Eastern Mangrove Suites liggen buiten het stadscentrum, aan het water tegenover de natuurlijke mangroven aan de kust
  • Onder de noemer 'Karim services' heeft het hotel een butler service. Niet alleen voor kleine verzoeken: 'Karim' helpt ook bij het organiseren voor een verjaardagsfeest of gaat als gids mee naar de stad
  • Via sms of WhatsApp kunnen gasten ieder moment contact zoeken met hun 'Karim'
  • De Mangrove Suites hebben een ruim terras van waar u de mangroves bijna aan kunt aanraken
  • Het hotel organiseert excursies: van Ferrari World tot de Al Ain Oasis
  • Vanaf het panorama zwembad op de vijfde verdieping heeft u zowel uitzicht op de mangroven als op de skyline van Abu Dhabi
  • Twee keer per week zijn er yogalessen op het dakterras

Rondreizen door Abu Dhabi

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top