Handwerkcentrum & Heritage Village

Drie klosjes garen bungelen werkeloos langs een weefgetouw. Totdat een oudere vrouw plaatsneemt en de blauwpaarse draden in rap tempo door haar vingers laat glijden.
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Handwerkcentrum & Heritage Village

Kennis van moeder op dochter

Even de schoenen uit doen. Maar dan bent u meer dan welkom in de kleine ronde hutjes waar vrouwen de kennis, die al honderden jaren van moeder op dochter is overgedragen, in praktijk brengen. Geurige Arabische oliën druppelen in een flesjes. Met grote precisie wordt kleding voorzien van de mooiste motieven. En zilveren sieraden worden met fijne tangetjes bewerkt. In een klein winkeltje worden de unieke producten verkocht. Wie dat wil gaat naar huis met een sierlijk hennamotief op de handen.

De Abu Dhabi Women Association laat bezoekers graag het traditioneel Arabische handwerk zien. In een stad die zichzelf op de kaart zet met grote gebouwen en hypermoderne faciliteiten, valt een handwerkcentrum enigszins uit de toon. Maar in het kleine museum blijken sommige sieraden indrukwekkender dan de hoogste gebouwen.

Rondreizen door Abu Dhabi

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top