Burj Khalifa en Burj al Arab

Samen staan ze sterk, de wolkenkrabbers langs de Sheik Zayed Road in Dubai. Maar hun unieke karakter gaat daardoor niet verloren. Met trots dragen ze hun persoonlijkheid uit.

Burj Khalifa en Burj al Arab

De skyline van Dubai

Origineel is anders, maar wie zonder foto van de Burj Khalifa naar huis gaat is niet echt in Dubai geweest. Als koning van de stad torent het hoogste gebouw ter wereld (828 meter hoog) overal bovenuit. Toch is de Burj Khalifa niet de enige die zich in een unieke positie bevindt. Want niet ver hier vandaan staat Burj al Arab, het enige 7-sterren restaurant ter wereld, waar u kunt lunchen op 442 meter hoog.

De Burj’s hebben gezelschap van de laan van wolkenkrabbers langs Sheik Zayed Road. Zij zijn bepalend voor de skyline van Dubai en passen doorgaans niet op de foto. Kies daarom een van de ‘high rise bars’ voor een cocktail mét uitzicht en maak een foto van boven. Of boek een helikoptervlucht, als u het bos van wolkenkrabbers echt de baas wil zijn.

Rondreizen door Dubai

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Burj Khalifa en Burj al Arab

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top