DeraMandawa

Sfeervol hotel in hartje Jaipur

DeraMandawa

Sfeervol hotel in hartje Jaipur

DeraMandawa

Authentiek familie hotel

Het woord ‘Dera’ komt van oorsprong uit het Perzisch en betekent zoveel als ‘tijdelijke woning’, en zo voelt een verblijf in dit familiehotel ook. DeraMandawa is een kleinschalig toevluchtsoord in het centrum van Jaipur. Het is gebouwd in traditionele stijl, met Rajasthani bogen en luifels en Britse accenten. De bontgekleurde inrichting, de meubels, alles ademt die authentieke Indiase sfeer. 
Hier bent u niet slechts te gast. De Singhs geven u het gevoel deel uit te maken van hun traditionele familie wanneer u uitgenodigd wordt deel te nemen aan de dagelijkse tempelceremonie.

Tips & tops van DeraMandawa:

  • De vier airconditioned suites bestaan uit een lobby, studeerkamer en slaapkamer en zijn geschikt voor gezinnen
  • De honeymoonsuite…
  • In de kleine eetzaal kunt u terecht voor uw ontbijt van Rajasthani curry of continentale gerechten. Lunch en diner worden hier alleen op speciaal verzoek geserveerd, één van de beste manieren om de lokale Indiase familiegerechten te proeven
  • Leer Indiaas koken, vliegeren, henna-art, het dobbelspel chaupar, saree of saafa wikkelen en eindig de dag met volksmuziek. Plan een extra dag in en maak kennis met de lokale tradities
  • Voor kinderen is er entertainment in de vorm van poppenspel
  • Altijd al eens een safari te paard willen maken? DeraMandawa regelt het voor u

Rondreizen India

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Foto’s DeraMandawa