Ritz-Carlton Hotel

Elegant design en uitmuntende service in het historische hart van Kyoto. Ongeëvenaarde klasse!

Ritz-Carlton Hotel

Elegant design en uitmuntende service in het historische hart van Kyoto. Ongeëvenaarde klasse!

Ritz-Carlton Hotel

Designhotel, groots tot in de kleinste details

Sinds het Ritz-Carlton in Kyoto in 2014 haar deuren opende, wordt dit urban resort met recht alom geprezen. De locatie is een welvarende, historische wijk in het centrum van Kyoto, prachtig gelegen aan de Kamogawa-rivier met daarachter het silhouet van het Higashiyama gebergte. Eeuwenoude Japanse vormgeving en moderne esthetiek gaan naadloos in elkaar over. Het Ritz-Carlton is een eerbetoon aan Japans design van alle tijden, en de ruimtes zijn groots, elegant en intiem tegelijk.

Hier kunt u zich terugtrekken in uw kamer in deze stedelijke oase. Zeer fijn bedlinnen, luxe vanity producten, en een tweede televisie in de badkamer zijn de details die bijdragen tot een weldadig geheel. U heeft de keuze uit westerse kamers, fusion-stijl of traditionele kamers of suites met tatami-matten en futons.

Vanwege de gunstige ligging in het hart van de stad, bent u snel in trendy winkelstraten of in de keizerlijke tuinen. De culturele hoofdstad ligt aan uw voeten, klaar om ontdekt te worden.

Tips & tops van Ritz Carlton Hotel:

  • Dit hotel beschikt over 134 kamers en suites in verschillende luxe klassen en stijlen. De 17 zeer luxe suites zijn zeer ruim van opzet (oppervlakte tot maarliefst 212m²) en bieden werkelijk alle denkbare comfort. Het zijn ware parels, met individuele styling en vele extra’s die per suite verschillen, bijvoorbeeld een verhoogd deck met aan drie kanten panoramisch uitzicht over Kamogawa-rivier en de Higashiyama bergen, een besloten privé zen-tuin, of een groot terras met open haard.
  • Zeer uitgebreide 24/7 service, waaronder valet- en roomservice, en in-room dining. Tevens 24/7 toegang tot de fitnessruimte.
  • In het uitmuntende Mizuki restaurant heeft u de keuze uit vier klassieke Japanse gastronomische stijlen: kaiseki, sushi, tempura en teppan.
  • Geniet in La Locanda van exquise Italiaanse gerechten, bereid met een uitgebalanceerd palet van mediterrane ingrediënten. Het fraaie historische décor geeft extra cachet aan de culinaire beleving.
  • In The Bar is de sfeer uiterst relaxed. Kaarslicht, comfortabele fauteuils, en u heeft hier een zeer ruime keuze aan exclusieve cocktails, apéritieven en wijnen.
  • De Ritz-Carlton Spa biedt diverse klassieke en traditionele behandelingen en massages. Heel bijzonder is het Kyoto Bamboe Ritueel. Dit is een full-body behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van verwarmde bamboesticks en olie. Buitengewoon ontspannend, maar tevens enorm verkwikkend!
  • Gunstige ligging nabij het Kyoto station en vele fashion boutiques en trendy shops. De levendige ‘downtown’ stadswijken Gion, Pontocho en Kawaramachi zijn eveneens goed bereikbaar.

Rondreizen Japan

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Foto’s Ritz-Carlton Hotel