Accommodaties In Maleisië

Wanneer u met Untamed op reis gaat, bepaalt u zelf het comfortniveau dat het beste bij u en uw budget past. Bij bijna elke reis kunt u kiezen uit diverse accommodatietypes, verschillend in mate van comfort en belevenis. Het is ook mogelijk om tijdens een reis verschillende opties te combineren. Laat ons uw wensen weten en we stellen graag een reis op maat samen. 

Wanneer u kiest voor een reis of strandvakantie naar een van de exotische strandbestemmingen (o.a. Seychellen, Mauritius, Malediven, Belize...) bieden we u een ruime keuze aan bijzondere hotels en resorts. Untamed heeft een selectie gemaakt van kleinschalige accommodaties met een hoog service niveau en veel persoonlijke aandacht. Met oog voor detail en inrichting, op een unieke locatie. Hip, trendy, boutiquehotel of juist klassiek en authentiek, aan u de keus.

 

Top accommodaties

Cameron Highlands Resort

Voorbije tijden herleven in het nostalgische Cameron Highlands resort. Van afternoon tea tot een rokerige whisky, van snookertafel tot golfbaan, dit is een klein stukje Engeland in Azië.

Meer informatie
sluiten