Reis van Singapore naar Mandalay

Van Singapore naar Mandalay met het comfort van reizende hotels over rails en rivieren

Reis van Singapore naar Mandalay

Van Singapore naar Mandalay met het comfort van reizende hotels over rails en rivieren

Reis van Singapore naar Mandalay

Reis van Singapore naar Mandalay

Heerlijk wegdromen bij de exotische landschappen die voorbij glijden op het ritme van de rails en de deining van het water. Uw eindbestemming ligt diep in Myanmar, maar het doel is de belevenis van onderweg zijn, een manier van reizen. Uw koffers hoeft u slechts enkele malen in en uit te pakken, ook al legt u duizenden kilometer af. Deze reis is een fascinerend feest voor liefhebbers van historische spoorlijnen en waterwegen.

BEZOEK AAN DRIE AZIATISCHE HOOFDSTEDEN

U ontbijt in Singapore, waarna u aan boord van de luxe Eastern & Oriental Express stapt. Lunch en diner geniet u in de klassiek ingerichte restauratiewagon, maar de avond is voor Maleisië. Er is tijd voor een stop in Kuala Lumpur, de trein wacht geduldig. De volgende dag maakt u een uitgebreide excursie in Kuala Kangsar. U bezoekt de Ubudiah moskee, het Koninklijke Museum van Perak, en de Sultan Shah Gallery.De reis gaat verder naar Thailand, door steeds veranderende landschappen. Dorpen komen en gaan, het spoor slingert langs velden en door wouden. Bij het River Kwai Bridge Station is weer gelegenheid voor een lange stop. Hier kunt u een boottocht maken over de iconische rivier, een ervaren gids verhaalt over de historie van de regio.Ondertussen raakt u vertrouwd met de vele faciliteiten van de express-trein: de salon, de lounge waar live pianomuziek klinkt, de prachtige observatiewagon, en natuurlijk uw eigen comfortabele onderkomen.In Bangkok verruilt u de trein voor een hotel. U heeft een volle dag de tijd voor een onderdompeling in deze bruisende stad, die nooit slaapt.

HET FASCINERENDE LEVEN ROND DE IRRAWADDY RIVIER

Een korte vlucht brengt u naar Yangon in Myanmar, waar een zeer luxe cruiseschip ligt aangemeerd. Een deskundige gastspreker reist mee, hij geeft dagelijks lezingen over de historie en cultuur van Myanmar. Rijstvelden, vissers, watervogels, kloosters, en duizenden pagodes glijden voorbij tijdens de tocht over de Irrawaddy-rivier. U kunt regelmatig van boord voor een excursie. In historische steden, maar ook in kleine dorpen waar u te voet, per fiets en met paard en wagen op ontdekkingstocht gaat. Het programma biedt een uitgekiende balans tussen klassieke hoogtepunten en minder bezochte plaatsen.Was de dag fysiek inspannend of simpelweg indrukwekkend? Na afloop kunt u bijkomen op het luxe, varende hotel. Loom zonnend aan de rand van het zwembad, zo comfortabel kan het zijn om Myanmar te bereizen.

Tips & tops 'Van Singapore naar Mandalay':

 • Combinatie van een luxe treinreis en een luxe riviercruise
 • Gedurende meerdere dagen achtereen dezelfde zeer comfortabele accommodatie
 • Excursies in grote steden in vier landen
 • Zeer diverse excursies tijdens de tocht over de Irrawaddy-rivier
 • Meerdere opties voor korte of lange riviercruises, ook voor een cruise op de Chindwin-rivier
 • Verlenging mogelijk, bijvoorbeeld voor een verblijf aan de stranden van Ngapali
 • Deze reis kunnen wij aanbieden in verschillende klassen accommodaties
 • Uw reis op maat

  Dagelijks overzicht

  1 Aankomst in Singapore
  2 Vertrek met de Eastern & Oriental Express – naar Kuala Lumpur
  3 Excursie in Kuala Lumpur – naar Maleisië
  4 Excursie in Kuala Kangsar – naar Thailand
  5 Aankomst in Bangkok
  Toon meer

  Hoogtepunten voor deze reis

  Myanmar River Cruises

  Riviercruises

  Op en rond de rivieren heerst grote bedrijvigheid. In vervlogen tijden was dit niet anders. De geschiedenis van Myanmar werd…
  Myanmar Mandalay

  Mandalay

  Gouden pagodes en kloosters met verfijnd houtsnijwerk, naast de rechthoekige architectuur van beton en glas. In Mandalay komen traditionele en…

  Inspiratie reizen voor Myanmar