Sanctuary Ananda

Per cruiseschip het echte Myanmar ontdekken; aanmeren bij klassieke monumenten én bij plaatsen waar reizigers verwelkomd worden als bijzondere bezoekers.

Sanctuary Ananda

Per cruiseschip het echte Myanmar ontdekken; aanmeren bij klassieke monumenten én bij plaatsen waar reizigers verwelkomd worden als bijzondere bezoekers.

Sanctuary Ananda

Cruiseschip speciaal gebouwd voor de rivieren van Myanmar

Bij de tewaterlating kreeg deze moderne, 4-deks riviercruiser de naam Sanctuary Ananda, vernoemd naar de prachtige Ananda tempel in Bagan. De naam werd mede gekozen vanwege de betekenis van het Sanskrit woord Ananda. De vertaling luidt ‘extreem geluk’. De Sanctuary Ananda is speciaal gebouwd voor de rivieren van Myanmar. Door de geringe diepgang heeft deze elegante, maar stoere dame een groot bereik, waardoor ook de weinig bereisde delen van Myanmar voor u openliggen. Het is de meest comfortabele manier om het echte Myanmar te ontdekken, en aan te meren bij klassieke monumenten én bij plaatsen waar toeristen nog verwelkomd worden als bijzondere bezoekers.

De ruime suites van de Sanctuary Ananda hebben een zeer fraai interieur, met vakkundig bewerkt hout, lakwerk en fijn textiel in warme tinten. Vanuit uw bed kunt u wegdromen bij de schilderachtige panorama’s die voorbij glijden. Ook vanuit het restaurant heeft u vrij uitzicht over het landschap en het leven op en rond het water, en ondertussen geniet u zonder enige haast van een chef-waardige maaltijd en heerlijke wijn. Het leven is goed op de Sanctuary Ananda, bijzonder goed zelfs. Alle ingrediënten voor extreem geluk zijn volop aanwezig.

Tips & tops Sanctuary Ananda:

  • De Sanctuary Ananda bevaart de Irrawaddy-rivier zonder moeite van Yangon via Bagan en Mandalay tot Bhamo, en de Chindwin-rivier tot Paung Pyin, niet ver van de Indiase grens. U kunt kiezen uit verschillende cruises, variërend van 4 tot 12 dagen. 
  • Onderweg bezoekt u pagodes, tempels, paleizen, kloosters, dorpen, markten en ambachtelijke ateliers. Er is voldoende gelegenheid om kennis te maken met de lokale bevolking.
  • Het schip telt 21 schitterende suites, elk met een privé-balkon. Ultieme luxe vindt u in de Owner’s Suite, met een gescheiden zitkamer en eethoek, waar uw maaltijden geserveerd kunnen worden.
  • De menukaart van het restaurant bestaat uit lokale en internationale gerechten. Er is een uitgebreide wijnkaart.
  • Aan boord vindt u verkoeling in de plunge pool, en voor een ontspannende massage kunt u terecht bij Thambyadine Spa.
  • Tijdens de vaart zijn er verschillende activiteiten, zoals lezingen over lokale gebruiken, cultuur en geschiedenis. Daarnaast kunt u deelnemen aan culinaire workshops.

Rondreizen Myanmar

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Foto’s Sanctuary Ananda