Speelse opties voor jong en oud

Met kleine aanpassingen is elke reis om te toveren tot een familiereis. Diverse activiteiten zijn aantrekkelijk voor de jongste reizigers, maar evengoed voor volwassenen.

Speelse opties voor jong en oud

Myanmar voor alle leeftijden

Myanmar is een waterrijk land, en vanzelfsprekend zijn er talrijke mogelijkheden voor waterpret. Boottochten langs rivieroevers, zelf peddelen in een kayak op het Inlemeer, of lekker poedelen onder een waterval. U bent hier niet alleen, lokale kinderen nemen ook graag een duik.

Hoeveel pagodes kunt u zien op een dag? Op de fiets of mountainbike zijn dat er heel veel! Bovendien kunt u zo lekker dwalen in de omgeving, pauzeren in een dorp, en picknicken waar u maar wil. De lokale jeugd zal uw kinderen graag uitdagen voor een vermakelijk potje Chin Lone, dat gespeeld wordt met een rotan bal. Het is sport, spel en dans tegelijk.

Op de markt zijn van die lekkere hapjes te koop, er liggen allerlei vreemde soorten groenten en fruit. Maar wat is het nou eigenlijk? Op veel plaatsen is het mogelijk om deel te nemen aan workshops, waar u bijvoorbeeld tofu leert maken, waar u leert hoe suikerriet rietsuiker wordt, en ziet hoe van de vrucht van de palmyrapalm sap wordt gemaakt. Hartig, pittig, zoet, zoeter, zoetst…proeven hoort er uiteraard bij.

Een bezoek aan een marionettentheater of Yoke Thé staat garant voor een vrolijke voorstelling, waarin vol humor de spot wordt gedreven met facetten uit het dagelijkse leven. Het vermaak kent geen taalbarrière, want het enthousiasme van het lokale publiek werkt aanstekelijk. Hoe de poppen gemaakt worden, kunt u zien in een atelier. Nog leuker: maak zelf een marionet!

Rondreizen door Myanmar

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Speelse opties voor jong en oud

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top