Al Bustan Palace

Oosterse luxe
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Al Bustan Palace

Paleisachtig vijfsterren resort

Wie zich een Omaanse prins of prinses wil wanen, verblijft in het Al Bustan Palace. Aan de rand van hoofdstad Muscat, ingeklemd tussen de golf van Oman en het Al Hajar gebergte. In dit paleisachtige vijfsterren resort draait het om luxe. Luxe met een oosters tintje: oude tradities met modern comfort. Naar Omaanse traditie wordt iedere gast verwelkomd met een Arabische koffie in de hoge gedecoreerde ontvangsthal met oosterse bogen en mozaïeken tegen de muur. Vervolgens worden 'prinsen en prinsessen' begeleid naar hun kamer of suite, met naar keus uitzicht op de zee, de bergen of de paleistuin. Deze laatste ligt erbij als een perfect onderhouden kapsel, geen grassprietje steekt de verkeerde kant uit. Wuivende palmen bieden gasten schaduw. Voor zonaanbidders wacht een privé strand. Een smetteloos wit zandtapijt waarop naar wens 's avonds gedineerd kan worden. Met de sterren als verlichting.

Tips & Tops van Al Bustan Palace:

  • Ook families met kinderen zijn meer dan welkom in Al Bustan. Voor kinderen zijn er begeleide activiteiten
  • Het Al Bustan Palace heeft drie restaurants. Één daarvan kent thema nachten. Iedere avond staat het diner in het teken van een andere culinaire stijl. Van Farm to Table (lokale producten) tot La Dolce Vita (Italiaanse keuken)
  • Het Al Bustan Palace heeft 198 kamers en 52 luxe suites
  • Alle kamers zijn uitgerust met minibar en dvd-speler. Bovendien heeft iedere kamer een eigen kluis
  • Met één kilometer privéstrand heeft het Al Bustan het langste privéstrand in het land
  • Een verfrissende duik is geen probleem, behalve het strand zijn er vijf buitenzwembaden en een vijftig meter lange infinity pool
  • Al Bustan Palace verzorgt ook buiten het resort diverse activiteiten. Van power yoga, tot een kayaksafari en onderwaterfotografie
  • Met shuttlebus van het resort kunnen gasten hun eigen plan trekken en de bezienswaardigheden in de regio bezoeken. Het Al Jalali Fort ligt op nog geen tien kilometer van het resort

Rondreizen door Oman

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top