Authentieke cultuur

De geur van wierrook kringelt door de smalle steegjes van de souk. Al honderden jaren heeft deze geur het land in zijn greep. En samen met de geur dringt ook de traditie door tot ieder hoekje van het land.
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Authentieke cultuur

Overal, zowel in de kleuren als in de geuren

In het traditionele koffiehuis aan de rand van de souk. In de zandkleurige huisjes in het binnenland. Bij de kamelenraces in de woestijn. Op de traditionele dhow, een Arabisch zeilschip. Het authentieke Oman vindt u overal. Zowel in de kleuren als in de geuren. Want in de souks ruikt het, zoals het duizenden jaren geleden al rook. Door alle kieren kringelt hier de geur van wierook afkomstig van de Boswellia Sacra, de wierookboom. De hars van deze boom wordt al meer dan drieduizend jaar tot wierook verwerkt.

In de wintermaanden wordt de authentieke cultuur in Muscat nog eens extra in het zonnetje gezet. In de hoofdstad is dan een festival waarin traditionele kunst, cultuur en erfgoed centraal staan. Dat de authentieke cultuur ook in een modern jasje past, blijkt tijdens de Muscat Fashion Show, waar de laatste modetrends naadloos zijn verweven met eeuwenoude kledingstijlen.

Rondreizen door Oman

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top