Schildpadden

Midden in de nacht, ver buiten de stad, aardedonker. Toch is dit het beste moment om ze te zien: de groene zeeschildpadden.
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Schildpadden

Walhalla Masirah

Sluipen over het strand van Sharqiya beach. In het donker. Want pas dan komen de groene schildpadden uit de oceaan. In dit beschermde natuurgebied leven ruim vijftigduizend groene zeeschildpadden. Allemaal zoeken ze een plekje in het zand om hun eieren te begraven. Het onderzoekscentrum in het kleine visserdorpje Raz al Jinz neemt bezoekers mee naar de stranden waar de broedende zeeschildpad kan worden bewonderd.

Gecharmeerd van de schildpad? Dan is het eiland Masirah een waar walhalla. Op dit desolate eiland net buiten de kust broeden vier verschillende schildpadsoorten. Omdat ze verschillende broedseizoenen hebben zijn ze hier het hele jaar door te vinden. Wie heel stil is hoort het geruis van hun flippers in het zand.

Rondreizen door Oman

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Schildpadden

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top